U ČETVRTAK NAS OČEKUJE VELIKI ASTROLOŠKI ODGAĐAJ: Mlad mesec ulazi u znak Raka, a evo kako će to uticati na ZNAKOVE
Mlad mesec, Foto: Beta

astro

U ČETVRTAK NAS OČEKUJE VELIKI ASTROLOŠKI ODGAĐAJ: Mlad mesec ulazi u znak Raka, a evo kako će to uticati na ZNAKOVE

Ovaj Mladi Mesec će istaknuti teme povezane s domom, porodicom i emotivnom sigurnošću. Bićemo skloni da se fokusiramo na svoje najbliže i da tražimo podršku unutar domaćeg okruženja

Objavljeno: 23:43h

U četvrtak, 5. jula 2024. godine, astrološki događaj koji će zasigurno privući pažnju ljubitelja astrologije je Mladi Mesec u znaku Raka. Za razliku od drugih mladih meseci koji često naglašavaju akciju ili inicijative, ovaj Mladi Mesec donosi naglasak na emotivne i intuitivne kvalitete.

Emotivna dubina i porodična povezanost

Kao vodeni znak, Rak je poznat po svojoj dubokoj emocionalnosti i vezanosti za porodicu. Ovaj Mladi Mesec će istaknuti teme povezane s domom, porodicom i emotivnom sigurnošću. Bićemo skloni da se fokusiramo na svoje najbliže i da tražimo podršku unutar domaćeg okruženja.

Intuitivne spoznaje i unutrašnje promene

Pod uticajem ovog Mladog Meseca, naglasak će biti i na našoj intuiciji i emocionalnoj inteligenciji. Bićemo skloni dubljem introspektiranju i razmišljanju o svojim emotivnim potrebama. Ovo je povoljan period za rad na unutrašnjem miru i emocionalnom balansu.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Zaštita i briga o sebi i drugima

Rak kao znak zodijaka takođe simbolizuje zaštitu i brigu. Tokom ovog perioda, možemo se osećati posebno osjetljivo prema potrebama drugih i biti spremni da pružimo podršku onima koji su nam važni. Važno je takođe da obratimo pažnju na sopstvene emotivne granice kako bismo se sačuvali od prevelikog emotivnog angažmana.

Ukratko, Mladi Mesec u znaku Raka 5. jula 2024. donosi naglasak na emotivne i intuitivne aspekte našeg života. Ovo je vreme kada možemo iskoristiti svoju emocionalnu inteligenciju za unutrašnji rast i razvoj, kao i za jačanje veza sa najbližima. Bit će važno da pronađemo balans između brige za druge i brige za sebe kako bismo ostvarili emocionalnu stabilnost i blagostanje.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.